Welkom op mijn website 't Vonnekehuis.

Hierbij stel ik mijzelf graag aan u voor.

Mijn naam is Yvonne Hoogland en woon samen met mijn man Gerard in Harmelen. In 2000 kwam onze eerste Sheltie in huis en sindsdien zijn we met het Sheltie virus besmet geraakt. Langzaam begon de wens samen met onze dochter Maaike om een hondje te fokken. We hebben ons daarvoor eerst goed laten voorlichten door onze fokker v 't Maartenshuis en deze hebben ons ook goede begeleiding gegeven bij de komst van ons eerste nestje in 2002.

Wij fokken af en toe een nestje, waar wij goed kijken naar de combinatie zodat er gezonde vrolijke pups geboren worden met een gezonde toekomst.

De afgelopen jaren heb ik, met veel plezier en voldoening, een aantal beginnende fokkers van verschillende rassen begeleid met de komst van hun eerste en tweede nestje. Ik begeleid de beginnende fokkers vanaf het eerste moment, waar het krijgen van een nest nog een idee is, tot aan het moment dat de puppen het nest verlaten naar hun nieuwe baasjes.

Wij zijn behoorlijk actief met onze sheltie's en hebben behalve gehoorzaamheid, ook recreatief flyball en agility gedaan. Op dit moment ben ik mijn sheltie's aan treibball begonnen en het is een echte uitdaging.


Zodra er genoeg aanmeldingen zijn start er weer een nieuwe cursus treibbal klik hier voor het inschrijfformulier